Bästa speltipsen

Jag gillar alla typer av spel. Självklart är FIFA-serien som jag spelat sedan Road to World Cup 98 kom ut en favorit. Men jag gillar också andra spel och kan även spela lite för pengar. Jag spelar aldrig Roulette eller nåt sånt, utan när jag spelar så spelar gör jag det på fotboll. Ibland kör jag vanlig betting och ibland så kör jag live betting, dvs. spel på matcher som redan har startat.

Jag kan dock ärligt säga att jag är mycket bättre på FIFA än vad jag är på sportsbetting. Därför lusläser jag GOAL för baskunskap om fotbollsnyheter, och sedan läser jag diverse speltips från bra speltipsare. Tippat.se har en bra sektion för speltips och den brukar jag alltid kolla in. De har flera olika speltips-avdelningar och det kanske kan tyckas vara lite för mycket info, men du kan kan alltid börja med att läsa dagens bästa spel här. Annars gillar jag egentligen det vanliga fikarumstugget allra bäst. Många av de grymmaste tipsen kommer från folk som man träffar ofta. Och det är alltid roligare att höra kollegorna gå lös på sina ibland väl genomtänkta speltips, och ibland idiotiskt ogrundade speltips. Själv bidrar jag mest med vettiga grejer.

Det är också i fikarummet som det mesta FIFA-snacket går och tips om bästa transfers till exempel. Igår blev jag grovt kritiserad av en kollega som tyckte att det var idiotiskt att jag sålde Wayne Rooney till PSG för 69 miljoner euro och köpte Cristiano Ronaldo från Real Madrid för 100 miljoner euro. Ska jag vara helt ärlig så var det egentligen inte heller meningen att det skulle bli så. Jag fick nämligen ett bud på 49 miljoner euro för Rooney.

Jag kontrade då med 69 miljoner och tänkte att det aldrig skulle gå igenom. Men PSG accepterade mitt kontrabud direkt och så var Rooney på planet ner till Paris. Snopet! Efter det fick jag idén att med min massiva transferbudget köpa lös Ronaldo. Min assistent flaggade för att Real Madrid skulle vilja ha upp emot 120 miljoner euro för honom. Så naturligtvis gav jag snikbudet 100 miljoner. Vad hände? Jo, precis som PSG så var det ingen idé att spilla tid utan Real Madrid sålde honom på två röda.