Lionel Messi pensionerad

Jag har spelat så otroligt många säsonger av FIFA 15. Jag är framme under år 2022. Vad betyder det? Jo att min favoritspelare Lionel Messi är 34 år gammal och pensionerad. Jag tror att jag ska lägga ned säsongläget faktiskt. Det går inte att spela utan att Lionel Messi är med och visar var bollen ska vara någonstans. Men skämt å sido.

Jag tycker att FIFA 15 är riktigt roligt och jag tycker att förändringarna från FIFA 14 har till det mesta blivit bättre. Köp spelet här. Det är mer eller mindre gratis. Eller kanske inte, men det känns som att det är gratis för summan det kostar att köpa en 60 tums plasma-TV, PS4 och Fifa 15 är ingenting mot nöjet som man får på köpet. Att Lionel Messi måste pensioneras kan inte FIFA 15 rå för. Spelläget är designat för att säsongerna ska gå och att spelarna åldras med det. Men det är ändå lite tråkigt att se en så stor stjärna bli sämre och sämre med tiden, även fast det inte är på riktigt.

När jag värvade Messi till Manchester City som jag tränar (jag var tvungen att ha ett lag med sjukt mycket pengar för att värva honom) så hade han en rating på 95. Några år senare gick han ned till 94. Sedan ett år senare ned till 93, och kort därefter till 92. Helt plötsligt var Mario Götze bättre på spelet. Messi fick mindre speltid för jag måste ju spela min starkaste elva. Han rasade ned till 89 och det var smärtsamt att se. Det är kanske lite löjligt att bli sentimental framför ett spel, men är man nörd så är man.